Škola Gonga u Srbiji - Jedan čovek - jedan Gong 28 i 29 mart!

U ovoj jedinstvenoj školi Gonga u Srbiji ćete imati mogućnost da upoznate, osetite i naučite da svirate taj sveti instrument GONG. Imaćemo 20 gongova i svako od vas će stvarno naučiti da svira gong. SVAKI UČENIK ĆE IMATI SVOJ GONG ZA OBUKU! Za sviranje Gonga nije potrebno muzičko predznanje, već odgovarajući pristup i pre svega poštovanje prema tom drevnom instrumentu, koji proizvodi zvuk Univerzuma. Dočarajte sami sebi iskustvo Univerzuma!

Yogi Bhajan je govorio da nijedan um ne moze da izdrži duže od minuta kada sluša Gong, um se smiruje, misli odlaze, a vaša duša se stapa sa Univerzumom. Savladavanjem osnovnih tehnika sviranja moći ćete pre svega svirati za sebe i otkriti novi put svog duhovnog razvoja, a zatim ćete i drugima moći da pružite božanstveno iskustvo svih dobrobiti ovog instrumenta.

U ovu drugu po redu u Srbiji školu Gonga osim početnika mogu doći i ljudi koji već imaju iskustva i žele da unaprede svoja znanja. Retke su škole u svetu koje imaju mogućnost da obezbede 20 gongova za obuku . Naučićete pravilan pristup Gongu, imaćete priliku da učite i vežbate osnovne tehnike na Gongovima različitih tradicija, s posebnim naglaskom na Paiste planetarne i tradicionalne kineske Gongove vrhunskog kvaliteta.
Gong Centar Prema Vama iz Zagreba je jedinstven u našem regionu po svojoj kolekciji koja trenutno sadrži 25 Gongova – Paiste planetarne Gongove, Wind, Chau, Bao, nepalski Gong, najbolje i najcenjenije u celom svetu…
Maksimalan broj učesnika je 20.

Učitelj Gonga - Silvana Leskovar
Organizator- Danica Cvetkovic
Cena 240 eura
Za ostale informacije obratite se Danici Cvetkovic
Telefon 064 316 6654
Ili pisite na danicacvetkovic7@gmail.com

Učesnici dobijaju sertifikat međunarodno priznate Gong Akademije Prema Vama
Događaj možete pogledati i na Facebook stranici
Škola Gonga u Srbiji! Jedan čovek- jedan Gong!

Učitelj gonga - Silvana Leskovar
Gong akademija - Gong centar – Prema Vama
http://premavama.com/
Silvana Leskovar iz Zagreba će voditi prvu edukaciju Gonga u Beogradu. Silvana je zvukoterapeut, sertifikovana učiteljica Peter Hess zvučne masaže i Gong terapije prema metodi Don Conreauxa, Petera Hessa Sheile Whittaker i Elisabeth Dierlich, KRI sertifikovana ućiteljica Kundalini Yoge prema učenju Yogi Bhajana i učiteljica Gong Yoge (primena Gonga u yogi), prema učenju Yogi Bhajana i Mehtab Bentona. Osnivač gong centra PREMA VAMA i ovlašćeni zastupnik Paiste firme koja proizvodi dokazano najbolje gongove u svetu. U Zagrebu drži Peter Hess Akademiju – u sklopu Peter Hesse Instituta iz Nemačke, u kojoj vodi ovlaštenu edukaciju za profesionalnu i terapijsku primeenu zvuka tibetanskih zvučnih činija i Gongova..
O gongovima je učila kod pionira zvukoterapije, velikih učitelja iz celog sveta: Don Conreaux (SAD), Mehtab Benton (SAD), Sheila Whitaker (V.B.), Peter Hess (Njemačka), Elisabeth Dierlich, (Švicarska), Jonathan Goldman (SAD), John Beaulieu (SAD) itd.
U Zagrebu je 2012.godine otvorila Peter Hess Akademiju – predstavništvo Peter Hess Instituta iz Nemačke, gde vodi edukaciju za profesionalnu i terapijsku primenu zvuka zvučnih činija i Gongova.
U Centru Prema Vama u Zagrebu i drugim gradovima, održava zvučne kupke i radionice na temu primene zvuka prirodnih instrumenata i zvukoterapije.
Članstva: Sound Healers Association, SAD, Europaischen FachVerband Klang- Massage –Therapie”, Njemačka, Sound Healing Assotiation, V. Britanija