Broj 11 - Sva tela zajedno

KUNDALINI NUMEROLOGIJA – Broj 11 - sva tela zajedno


Jogu možemo objasniti i na sledeći način- To su mentalne i fizičke vežbe koje dovode čoveka u stanje u kome on može izmeniti samog sebe. Možemo koristiti instrumente joge da bismo sebe vratili u stanje ravnoteže. Ako ste svesni da nešto treba da uradite na sebi a ne znate šta, pogledajte u svoju numerologiju, svoje brojeve i tela. Možete da otkrijete gde su vaša slaba mesta i onda možete da balansirate vaša tela i da bolje upoznate sebe. Ako imate broj 11 u svojoj numerologiji najbolje je da prodjete po ključnim pitanjima svih tela (svih brojeva). Zadajte sebi pitanje i vidite kakav vam je odgovor, gde se nalazite. Jedanaesto telo predstavlja kristalizaciju i ispoljavanje svih tela zajedno.
Ključna fraza je - kraljevski, veličanstven.
Klučno pitanje je - Da li ja sebi dozvoljavam da znam sve i da budem sve?
Tip ličnosti je - Božanski kanal.
Ako vam je broj 11 na slaboj poziciji vi treba da proradite sva tela. Prvo treba da pronadjete najslabije mesto i odatle da krenete. Ljudi često misle da vi imate odgovore na sva pitanja i da treba uvek da izgledate savršeno mada vi tako ne osećate. Često ste perfekcionisti.
Kada je broj 11 na jakom mestu vi posedujete urodjeno duboko poznavanje sebe. Znate sve svoje i dobre i loše strane. Imate skoro natprirodne sposobnosti da znate šta i kako treba da radite u bilo kojoj situaciji. Znate da kada istinski živite u sadašnjem trenutku sve vama potrebno će samo doći.

Meditacija za 11 telo
Sedite u turski stavite ruke u molitveni i recite mantru Ong Namo Guru Dev Namo tri puta.
A onda stavite ruke u gjan mudri (kažiprst i palac se dodiruju) na kolena. Zavrnite jezik nagore i pritisnite njime gornje nepce. Govorite u sebi mantru Ra Ma što u prevodu znači Sunce i Mesec. Dišite normalno. Zamislite kako gledate kroz teme glave u plavo nebo na kome su istovremeno i Sunce i Mesec. Radite jedan minut. Meditaciju možete postepeno produžavati do 11 minuta.
I stavite ruke u molitveni i recite Sat Nam.
Sat - Nam!