Predstojeći događaji

Škola Gonga u Srbiji
GONG INTENZIV - ŠKOLA GONGA - 22 i 23 oktobar 2022!
Zbog velikog interesovanja organizujemo u oktobru Gong Intenziv školu gonga. Seminar će biti održan 22 i 23 oktobra 2022. godine u hotelu Tulip Inn Putnik , Palmira Toljatija br 9, Novi Beograd

Pročitaj više


Prošli događaji

LOVE & LIGHT Kundalini yoga retreat - 19 jun 2022
Pozivam vas na jednodnevnu radionicu Kundalini joge u dane Letnjeg solsticija, najdužeg dana u godini. Mi ćemo ga slaviti u nedelju 19. juna u prirodi, na Avali u prelepom prostoru Avalačala.

Pročitaj više

Škola Gonga u Srbiji
GONG INTENZIV - ŠKOLA GONGA - 2 i 3 april 2022!
Pozivamo vas na dvodnevni intenzivni seminar obuke sviranja gonga koji će biti održan 2 i 3 aprila 2022. godine u hotelu Tulip Inn Putnik , Palmira Toljatija br 9, Novi Beograd

Pročitaj više

Gong kupka 2 april
U subotu 2. aprila će biti održana Gong kupka od 19:30-21:30 u hotelu Tulip Inn Putnik, Palmira Toljatija br 9, Novi Beograd

Pročitaj više

Neutralni um - Ravnoteža ravnodnevnice
Pozivam vas na moju trosatnu radionicu kundalini joge sa gong meditacijom Neutralni um - Ravnoteža ravnodnevnice, koji ću održati na sam dan prolećne ravnodnevnice, 20. marta 2022. godine od 14-17 časova. Prvi put uživo posle dve godine. Možete učestvovati i online preko zoom platforme.

Pročitaj više

Noć Gongova- Gong Puja 21 mart
Zvuk gonga je zvuk samog Univerzuma, taj moćni zvuk može da se poredi sa sviranjem na milion tananih nebeskih struna. Te vibracije nas vode na putovanje unutar sebe, donose nam mir i spokoj, donose nam opuštanje i isceljenje. Gong puja će se održati 21 marta 2020.

Pročitaj više

Seminar kundalini joge sa Gurmukh - The time is now!
Dvodnevni seminar kundalini joge sa velikom Gurmukh u Beogradu!
VREME JE
Sada je vreme. Vreme je sada.
Vreme da krenete na putovanje ka Sebi!

Pročitaj više

Putovanje u Indiju - Kurs Kundalini meditacije sa Gurmukh 11.2- 2.3.2020
Kurs meditacije u Rishikeshu sa Gurmukh (14-23.2); obilazak mesta moći: Amritsar, Dharamshala, Tadž Mahal

Pročitaj više

Kundalini joga i Sat Nam Rasayan
Kundalini joga seminar - Sat Nam Rasayan 11og i 12og novembra!

Pročitaj više

Kurs za kundalini joga učitelje
Autentični odnosi - Kundalini Joga Trening , modul 2 nivoa, za učitelje Kundalini Joge prvi put u Evropi, prvi put u Strbiji, sa Gurmukh i Gurushabadom i za sve koji žele da promene sebe i poboljšaju svoje veze. Seminar će se održati od 24og do 29og oktobra 2017 godine.

Pročitaj više

Read more

Prolećna gong puja
Zvuk gonga je zvuk samog Univerzuma, taj moćni zvuk može da se poredi sa sviranjem na milion tananih nebeskih struna. Te vibracije nas vode na putovanje unutar sebe, donose nam mir i spokoj, donose nam opuštanje i isceljenje. Gong puja će se održati 25 marta 2017.

Pročitaj više

Kundalini Rebirthing
Kundalini Rebithing malo podseća na vremensku mašinu jer se svi dogadjaji osvešćuju i tako dobijamo utisak kao da smo proživeli drugačiji svesni život. Za vreme Kundalini Rebirthinga mi aktivno dejstvujemo sa svojim životnim iskustvom, možemo da delujemo neposredno na svoju prošlost, da je osvestimo, da je promenimo (menjamo naravno svoje vidjenje prošlosti) i tako menjamo sebe

Pročitaj više

Kurs za učitelje kundalini joge u Indiji sa Gurmukh od 24/09-19/10/2016
Trening za učitelje kundalini joge - I nivo od 24 septembra do 19 oktobra 2016 u Rishikeshu u Indiji sa velikom Gurmukh. Specijalna cena za ucenike iz našeg regiona, ograniceni broj mesta po toj ceni.

Pročitaj više

Kurs za učitelje kundalini joge drugog nivoa u Indiji sa Gurmukh od 22/10-28/10/2016
Trening za učitelje kundalini joge - II nivo od 22 oktobra do 28 oktobra 2016 u Rishikeshu u Indiji sa velikom Gurmukh. Specijalna cena za ucenike iz našeg regiona, ograniceni broj mesta po toj ceni.

Pročitaj više

Dvodnevni seminar Sat Nam Rasayana (Umetnost lečenja u tradiciji Kundalini joge)
Pronadjite snagu sopstvenog mira i tišine sa kundalini jogom i meditacijom. Iskoristite svoje meditativno stanje uma da pomognete sebi i drugima sa Sat Nam Rasayanom - tehnikom isceljenja u kundalini jogi. Neka snaga vašeg prisustva radi!
Seminar kundalini joge sa Fatehom Singh Khalsom 28og i 29og maja 2016

Pročitaj više

Maha Ridhi Siddhi Kriya - The Trinity of Prosperity- Intenzivan seminar kundalini joge sa Tomashom Vinskim
Tri aspekta prosperiteta - MAHA RIDHI SIDDHI KRIYA- The Trinity of Prosperity
Seminar kundalini joge sa Tomašom Winskim iz Poljske od 2-9 jula 2016 na planini

Pročitaj više

Teacher Training Level 2, India
Kundalini Yoga with Gurmukh, Teacher Training Level 2 in India from 10th to 22nd of March, 2016
Kurs za učitelje Kundalini joge II nivo sa Gurmukh u Indiji od 10og do 22og marta 2016
Dva modula drugog nivoa učiteljskog treninga sa Gurmukh Kaur Khalsa u Rishikeshu u Indiji

Pročitaj više

Noć Gongova- Gong Puja
NOĆ GONGOVA ili GONG PUJA 23-og aprila. Cele noći će vam svirati gong majstori iz Hrvatske, Bosne i Srbije na 16 Paiste gongova. Pridružite nam se!

Pročitaj više

KUNDALINI-ENERGIJA UNIVERZUMA - Kundalini yoga seminar with Gurmukh in Belgrade
Kundalini Yoga workshop in Belgrade with Gurmukh on 9th and 10th of April!

 

Read more 

Pročitaj više

Prva škola gonga u Srbiji 27 i 28 februara
Jedan čovek - jedan gong!
Za sviranje Gonga nije potrebno muzičko predznanje, već odgovarajući pristup i pre svega poštovanje prema tom drevnom instrumentu, koji proizvodi zvuk Univerzuma. Dočarajte sami sebi iskustvo Univerzuma!

Pročitaj više

Noć Gongova - Gong Puja - Prvi put u Srbiji!
Prvi put u Srbiji će biti održana NOĆ GONGOVA ili GONG PUJA 20-og februara. Cele noći će vam svirati gong majstori iz Hrvatske, Bosne i Srbije na 16 Paiste gongova. Pridružite nam se na PRVOJ Gong Puji u Srbiji!

Pročitaj više

Otvori svoje srce za ljubav - Kundalini joga u Nišu
Srce je centar ljubavi, saosećanja, brige o drugima. služenja, vernosti. Zahvaljujući srcu mi možemo da volimo. Čovek ne može da živi bez ljubavi. On mora da voli i on mora biti voljen.

Pročitaj više

Blistava snaga žene - Kundalini joga sa Danicom Cvetkovic u Novom Sadu 30-og januara
Unutrašnja životna snaga žene se može odrediti njenim sijanjem, blagorodstvom i samopouzdanjem. Duhovnom praktikom mi možemo razviti u sebi božansku ženstvenost i upaliti unutrašnju svetlost koja će postati svetionik i blagoslov i nama i našim porodicama, našem okruženju i celom svetu.

Pročitaj više

ZAUVEK SREĆAN I MLAD – INTENZIVNI KUNDALINI YOGA ČAS SA GONG MEDITACIJOM
Radićemo kriju koja regeneriše limfni i endokrini sistem, stimuliše cirkulaciju, radićemo meditaciju za otvaranje novih mogućnosti u Novoj godini!
Novu godinu ćete dočekati sa novom snagom za koju niste ni znali da spava u vama!
Osetite vašu kundalini energiju!

Pročitaj više

Veština komunikacije iz ljubavi
Festival Love & Spirit - zajednička radionica Danice Cvetković i Nine Martinović Armbruster. Praktične i mentalne vežbe za bolju komunikaciju u privatnom i profesionalnom životu, za komunikaciju iz mesta ljubavi. Kako u svim životnim situacijama zadržati svoju jasnu misao, i kako ideju, uverenje ili poruku, preneti što direktnije svojim sagovornicima?

Pročitaj više

Beogradski joga festival
U subotu 28 novembra Danica Cvetković će održati intenzivni čas Kundalini joge u trajanju od 90 minuta. Posle časa će gong majstor iz Zagreba Silvana Leskovar svirati gong kupku u trajanju od 40 minuta.
Pavel L. Zhirnovskiy ce u nedelju održati predavanje o Kundalini jogi.

Više informacija možete pročitati ovde

Seminar Isceljenje duše
Snagom kundalini joge i meditacije očisticemo auru od pečata prošlih veza i otkloniti emocionalne blokade koje ograničavaju našu sreću. Kada ojačamo svoje srce, ojačaćemo energetski i svoje emotivne veze i moći ćemo da ih podignemo na još viši nivo...

Pročitaj više