Noć Gongova- Gong Puja - Prvi put u Srbiji!

Prvi put u Srbiji će biti održana NOĆ GONGOVA ili GONG PUJA Cele noći će vam svirati gong majstori iz Hrvatske , Bosne i Srbije na 16 Paiste gongova .Pridružite nam se na PRVOJ Gong Puji u Srbiji! NOĆ GONGOVA je iskustvo upoznavanja sa Sobom. To treba doživeti jer fenomenalna iskustva osećanja tih prefinjenih vibracija se rečima jednostavno ne daju opisati.

Gong Puja je jedinstveno sviranje više Gongova (imaćemo 16 Paiste gongova vrhunskog kvaliteta koje za ovu priliku obezbedjuje GONG CENTAR PREMA VAMA ) tokom cele noci i traje sedam i po sati. U meditativnom bdenju pročistićemo svoja fizička i energetska tela ostavljajući sve što nam više nije važno, sve što ometa naš lični rast i slobodu postojanja. Otvorićemo put prema svom unutrašnjem izvoru i spontano meditirati uronjeni u univerzumske vibracije svetih instrumenata.
Svaki učesnik može odrediti i posebnu namenu za sebe ili svog bližnjeg: ozdravljenje, uspeh u radu, učenju, poboljšanje odnosa.. Prema osnivaču Don Conreauxu, Gong Puja je ujedno i svečani ritual, molitva (puja) Uvek je posvećena potrebi mira u svetu, nenasilju i zaštiti zlostavljane dece i trenutnim događanjima koja trebaju našu pažnju i pomoć.

O Gongu:
Gong je jedan od najstarijih instrumenata, prisutan više od pet hiljada godina. U spiritualnim tradicijama Istoka smatraju ga svetim instrumentom jer njegov zvuk odgovara primordijalnom zvuku i isceljujućoj vibraciji OM. Svojom punom rezonantnošću, gong deluje na svim nivoima- fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom. Na ovoj Gong Puji osetićemo vibracije planetarnih Gongova: Sunca, Zemlje, Meseca, Jupitera, Venere, Sedne, Nibiru i Chirona.
Svi ste dobrodošli! Preporučujemo vam ugodnu odeću i da sa sobom donesete prostirku, prekrivač, vreću za spavanje, jastučić i vodu.
Više slika sa gong puje možete pogledati ovde: NOĆ GONGOVA

Program
21:00-22:00 Kundalini joga ćas- Danica Cvetković
22:00-22:30 Kirtan- pevanje mantri za isceljenje - Dragana Balić sa gitarom

23:00- 6:00 GONG PUJA- NOĆ GONGOVA - program vodi SILVANA LESKOVAR, majstor gonga iz Zagreba

Cena ulaznice: 30 eura
Mesto za Noć Gongova- Gong Puju se rezerviše uplatom na račun
Udruženje Kundalini - Banka Intesa AD Beograd - br.računa 160-444893-20
(30 eura po višem kupovnom kursu banke za taj dan)

Prisustvo na kundalini jogi nije obavezno i besplatno je, ako želite da dodjete, izvolite, biće nam drago. Kundalini joga i pevanje mantri vam može pomoći da umirite vaš um i da bolje osetite vibracije gongova vašom dušom.

rezervacije i prijave - Danica Cvetkovic 064-316-6654
danicacvetkovic7@gmail.com
Događaj možete pogledati i na Facebook stranici
Noć Gongova- Gong Puja - Prvi put u Srbiji!
mesto održavanja - CROWNE PLAZA