Sedmodnevni intenzivni seminar kundalini joge na planini sa Tomaszom Winskim

Tri aspekta prosperiteta - MAHA RIDHI SIDDHI KRIYA- The Trinity of Prosperity
Seminar kundalini joge sa Tomašom Winskim iz Poljske od 2-9 jula 2016 na planini
"Prosperitet je stanje ispunjenosti, to je dati potencijal naše duše."
Yogi Bhajan je rekao -“Prosperitet je osnovno ljudsko pravo. Prosperitet i bogatstvo će automatski poteći vašim životom onda kada vi budete spremni. Bez obzira na okolnosti koje čovek kreira, svako od nas treba da zna da u nama postoji Beskonačnost sa svim svojim mogućnostima. I kada to spoznate prosperitet će vam postati prirodan kao disanje, neograničen kao um, i baš sada i ovde kao i ovaj momenat “
Yogi Bhajan je rekao da je prosperitet povezan sa balansom tri univerzalne sile - gune u umu. Ove tri sile – tamas, radžas i satva se primenjuju na tri trougla u devet koraka i deseti korak je transcendentalna tačka prosperiteta. Svaki od koraka ima svoju meditaciju. Svaki trougao ima svoju posebnu “zelenu” kriju za podržavanje energije.
Na ovom intenzivnom seminaru naučićemo kako i radićemo na ova tri trougla i sa zelenom energijom. Svakog dana ćemo raditi 3 puta po 3 sata devet meditacija i tri krije. Svako jutro od 5 sati ćemo imati i sadhanu. Efekat ove prakse ćemo zapečatiti poslednjeg dana sa desetom meditacijom sudbine - dva i po sata Pandž Šabada. Ovladaćemo tajnom i moćnom krijom kundalini joge – Maha Ridhi Siddhi Krijom.
Ovaj seminar će očistiti vašu podsvest od blokiranih emocija, vaši životni ciljevi će biti iskristalisani, usmerićete vaše Ja ka prirodnom stanju sreće i izobilja. Dobicete duboko i transfirmišuće iskustvo. Povezaćemo se sa beskonačnom univerzalnom energijom. Naša namera i vibracija će kreirati magnetnu frekvenciju koja će privući energiju sreće izobilja, energiju prosperiteta.
Tomaš Winski je KRI sertifikovani učitelj kundalini joge, iscelitelj Sat Nam Rasayana ( drugi nivo), član Astrološke asocijacije astrologa Velike Britanije. Jogom se bavi već dvadeset godina, živi u Poljskoj, radi u celom svetu. Završio je obuku za Maha Ridhi Siddhi kriju u Kini kod Sunder Singha, koji je dobio ovu tajnu kriju za prosperitet lično od Yogi Bhajana. Ova krija je bila i ostala tajna krija i predaje se samo onima koji su spremni na promenu.
Cena sedmodnevnog seminara za uplate do 9 juna - 270 eura
Za kasnije uplate - 300 eura
Cena sedmodnevnog smeštaja sa punim pansionom (vegetarijanska ishrana) - 217 eura. Prevoz nije uračunat u cenu.
Mesto na seminaru se rezerviše uplatom na račun
Udruženje Kundalini - Banka Intesa AD Beograd - br.računa 160-444893-20
ili na Terazijama 12, drugi sprat, u kešu. Postoji mogućnost i uplate u ratama i plaćanja sa računa firme
Informacije - Danica Cvetkovic -tel 064-316 6654, email danicacvetkovic@gmail.com/span>
Događaj možete pogledati i na Facebook stranici
Intenzivan seminar kundalini joge sa Tomashom Vinskim
Ovde mozete pogledati hotel u kome cemo biti smesteni

http://www.astrologus.pl/
http://jogakundalini.com.pl/
Kontakt Danica Cvetkovic tel 064 316 6654,
Email danicacvetkovic7@gmail.com