Neutralni um – Ravnoteža ravnodnevnice

Neutralni um - Ravnoteža ravnodnevnice

Pozivam vas na moju trosatnu radionicu kundalini joge sa gong meditacijom Neutralni um - Ravnoteža ravnodnevnice, koji ću održati na sam dan prolećne ravnodnevnice, 20. marta 2022. godine od 14-17 časova
Prvi put uživo posle dve godine. Možete učestvovati i online preko zoom platforme.

Svedoci smo velike transformacije svetskog poretka, strah i stres je postao deo naše svakodnevice. Iz jedne krize ulazimo u drugu, još strašniju. Nada i strah se smenjuju u našem umu. Strah od sutrašnjeg dana i nada da će ipak biti bolje. Naš pozitivni um je sada ključ uspešnog života. To što mi živimo danas na ovoj prelepoj planeti je zasluga naših predaka i njihovog pozitivnog uma, njihove želje i uverenosti da ćemo mi imati srećan život. Po učenju Kundalini joge, svi mi imamo pozitivan, negativan i neutralni um, i da bi nam bilo dobro sada i ovde, oni moraju biti izbalansirani. Pozitivan um nam uvek daje nadu, sposobnost uvidjanja dobrog u svakoj situaciji, životnu radost, negativni um nas upozorava na opasnosti i pomaže nam da ih prevazidjemo, a neutralni um balansira jedno i drugo.

Umesto da stalno očekujemo sutrašnji dan, koji će sutra biti danas, i da ulažemo puno energije u pokušajima predskazivanja sutrašnjeg dana na osnovu iskustva od juče, bolje je živeti danas. Nemojte nikad izgubiti danas. Nemojte nikad izgubiti energiju današnjeg dana na sutra.

Kada je vaš um u balansu, kada vaš neutralni um preovlada, tada prestajete da strahujete za sutra. Jer postoje i juče i sutra a izmedju njih je neutralnost.
Iskoristite snagu svog neutralnog uma. I ne morate ništa da menjate. Jer vi ste stvoreni savršeni za realizaciju svrhe vašeg života. Učite da pravite pauze, učite da nadjete sopstveni put, učite da nadjete unutrašnju tišinu.

Gong meditacija na kraju časa će vam pomoći da spoznate da unutrašnja tišina postoji. Gong meditacija pomaže da se opustite u potpunosti, skida negativne posledice stresa i dovodi u balans sve ćelije tela.

Mesto održavanja -Narodnih heroja 60, Blok 37, Novi Beograd
Cena radionice uživo - 2500 dinara
Cena radionice online -1500 dinara
Mesto na radionici se rezerviše prijavom na mail danicacvetkovic7@gmail.com
Kontakt
Danica Cvetkovic tel 064 316 6654