Noć Gongova- Gong Puja 21 mart

Noć Gongova- Gong Puja 21 mart

NOĆ GONGOVA - GONG PUJA!
Na dan prolećne ravnodnevnice, na dan početka proleća!

Zvuk gonga je zvuk samog Univerzuma. Moćni zvuk može da se poredi sa sviranjem na milion tananih nebeskih struna. Te vibracije nas vode na putovanje unutar sebe, donose nam mir i spokoj, donose nam opuštanje i isceljenje.

Cele noći će vam svirati gong majstori na 16 Paiste gongova Pridružite nam se! NOĆ GONGOVA je iskustvo upoznavanja sa Sobom. To treba doživeti jer fenomenalna iskustva osećanja tih prefinjenih vibracija se rečima jednostavno ne daju opisati.

Gong Puja je jedinstveno sviranje više Gongova (imaćemo 16 Paiste gongova vrhunskog kvaliteta koje za ovu priliku obezbedjuje GONG CENTAR PREMA VAMA ) tokom cele noci i traje sedam i po sati. U Noći Gongova pročistićemo svoja fizička i energetska tela ostavljajući sve što nam više nije važno, sve što ometa naš lični rast i slobodu postojanja. Otvorićemo put prema svom unutrašnjem izvoru i spontano meditirati uronjeni u univerzumske vibracije svetih instrumenata.
Svaki učesnik može odrediti i posebnu namenu za sebe ili svog bližnjeg: ozdravljenje, uspeh u radu, učenju, poboljšanje odnosa.. Prema osnivaču Don Conreauxu, Gong Puja je ujedno i svečani ritual, molitva (puja) Uvek je posvećena potrebi mira u svetu, nenasilju i zaštiti zlostavljane dece i trenutnim događanjima koja trebaju našu pažnju i pomoć.

O Gongu:
Gong je jedan od najstarijih instrumenata, prisutan više od pet hiljada godina. U spiritualnim tradicijama Istoka smatraju ga svetim instrumentom jer njegov zvuk odgovara primordijalnom zvuku i isceljujućoj vibraciji OM. Svojom punom rezonantnošću, gong deluje na svim nivoima- fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom. Na ovoj Gong Puji osetićemo vibracije planetarnih Gongova: Sunca, Zemlje, Meseca, Jupitera, Venere, Sedne, Nibiru i Chirona.
Svi ste dobrodošli! Preporučujemo vam ugodnu odeću i da sa sobom donesete prostirku, prekrivač, vreću za spavanje, jastučić i vodu.

Program
21:00-22:30 Kundalini joga čas- DANICA CVETKOVIC

23:00- 6:30 GONG PUJA- NOĆ GONGOVA
- program vodi SILVANA LESKOVAR, majstor gonga iz Zagreba. Sviraće vam osam gong majstora iz Srbije i Hrvatske

Cena ulaznice: 3500 dinara

Cena ulaznice za vas koji ste bili sa nama na jednoj od prethodnih Noći Gongova 3000 DIN

Mesto za Noć Gongova- Gong Puju se rezerviše prijavom na mail danicacvetkovic7@gmail,com
Ili uplatom na račun
Udruženje Kundalini - Banka Intesa AD Beograd - br.računa 160-444893-20
Ostale informacije na
telefon 064 316 6654 Danica Cvetkovic
Broj mesta je ograničen.

Program pocinje u 21:00 h sa casom kundalini joge i kirtanom. Ako niste u mogucnosti da dodjete u 21:00h mozete nam se pridruziti i od 23:00h kada pocinje sviranje na Gongovima. Nasa preporuka je da dodjete na pocetak programa jer ce vam Kundalini joga i pevanje mantri pomoći da umirite vaš um i da bolje osetite vibracije gongova .
Mesto održavanja - Hotel Tulip In Novi Beograd

Danica Cvetković