Seminar sa Amanbirom

Biografija
Joseph Amanbir Young LAc je učitelj kundalini joge, joga terapeut i seritifikovani akupunkturolog koji živi i radi u Njujorku (SAD). Znanje drevne Kundalini joge svojim učenicima prenosi na zabavan nacin. Njegovi časovi puni su humora, muzike i brojnih tehnika isceljenja.
Širom sveta na edukacijama i časovima joge, Amanbir podučava zapadnu fiziologiju, istočnu anatomiju i astrologiju.
Amanbir je diplomirani inženjer i diplomirani terapeut tradicionalne istočne medicine. Sat Nam Rasayan praktičar.
Radi u timu učitelja Golden Bridge (http://www.goldenbridgeyoga.com/) i drži lekcije i časove Kundalini joge na Učiteljskim treninzima širom sveta zajedno sa Gurmukh i Gurushabd Khalsa .

Program seminara

Subota 10-13 h
1 čas - Izlečite ljubavne rane i ostavite prošle veze iza sebe
Snagom kundalini joge i meditacije očisticemo auru od pečata prošlih veza i otkloniti emocionalne blokade koje ograničavaju našu sreću. Kada ojačamo svoje srce, ojačaćemo energetski i svoje emotivne veze i moći ćemo da ih podignemo na još viši nivo.
Glavni problem u odnosima je gubitak naše konekcije sa Božanskim, nema većeg bola od onog koji osećamo kada smo odvojeni od svog Unutrašnjeg Beskonačnog Izvora. Kada se opet povežemo sa Beskonačnim Izvorom, svako ovozemaljsko iskustvo podižemo na višu frekvenciju. Tada možemo sve da vidimo iz perspektive svoje duše. Tada jačamo naše elektromagnetno polje, našu auru i privlačimo baš onakve veze koje mogu da nam pomognu da idemo u skladu sa našim duhovnim putem.
Na ovom času ćemo popričati i radite krije koje će nam pomoći da struja prosperiteta cveta u našim srcima i emotivnim vezama.

Subota 14-17h
2. čas - Šanti Naad - Podarite iskrenost i mir vasoj duši
Na ovom času imaćete priliku da iskusite snagu pevanja mantri. Pevaćemo moćnu mantru kundalini joge Aap Sahee 62 minuta. Yogi Bhajan, najveći učitelj kundalini joge, rekao je da specifično vreme od 62 minuta pevanja ove mantre otklanja svaku vrstu finansijske presije.
Tokom ove meditacije očisticemo sve kanale izmedju fizičkih i energetskih polja kako bi omogućili veći protok energije i prosperiteta.
Pevanje mantri je moćna praksa koja umiruje um, otvara meridijane i radi sa našim samskarama.

Nedelja 10-13h
3. čas - Drevna umetnost samoisceljenja
Vase aktivno učešće u samoisceljenju je neophodno. Pomoću kundalini joga krija probudićemo naše fizičko telo, a pomoću meditacije osvestićemo naše duhovno telo, i na taj način produbiti razumevanje o tome šta se dešava u nama i oko nas, i kako to utiče na naše zdravlje. Samoisceljenje je pravo koje svako od nas stiče rodjenjem i mi možemo postati čuvari svog zdravlja. Joga i istočnjačka učenja su moćni alati za lečenje raznih oboljenja tela, uma i duše. Kroz kundalini jogu poboljšaćemo protok energije kroz meridijane našeg tela i ojačati svoju vitalnost kako bismo živeli u zdravlju i harmoniji.

Nedelja 14-17h
4.čas - Alhemija svetlosti – kundalini meditacija kao lek
Stanje očaja i bolesti povezano je kako sa naših fizičkim tako i sa našim duhovnim stanjem. Postojeću disharmoniju možemo uspešno izlečiti kundalini meditacijom. Takodje, možemo sprečiti nastanak novog disbalansa.
Drevni šamani i učitelji znali su da je fizičko telo odraz duhovnog tela. Meditacija je lek koji aktivira i ojačava nasu isceljiteljsku snagu. Na ovom času radićemo više različitih meditacija i iskusiti dobrobiti dubokog stanja kundalini meditacije i rejuvenacije uz zvuke gonga.

CENA SEMINARA za uplate do 5 novembra
50 evra za sve časove
30 evra za dva časa
20 evra za jedan čas

Za kasnije uplate cena je 20 % viša.
Za rezervacije i uplate javite se Danici Cvetkovic
tel 064 316 6654 ili pisite na mail danicacvetkovic7@gmail.com