Veština komunikacije iz ljubavi

Festival Love & Spirit - zajednička radionica Danice Cvetković i Nine Martinović Armbruster
Praktične i mentalne vežbe za bolju komunikaciju u privatnom i profesionalnom životu, za komunikaciju iz mesta ljubavi.
Kako u svim životnim situacijama zadržati svoju jasnu misao, i kako ideju, uverenje ili poruku, preneti što direktnije svojim sagovornicima? Posebno osmišljen program vežbi Kundalini yoge omogućuje da poruke iz srčane preko grlene čakre, čiste i neometane stignu do naših sagovornika. Elementi veštine javnog nastupa uz mentalne i praktične vežbe, transformišu naše poruke u jasnu, iskrenu i svesnu komunikaciju iz srca.

Nina Martinović Armbruster – profesor engleskog jezika i TV autor serijala Kosmos i Zdravo živo na RTV. Stekla je brojna znanja iz oblasti zdravog i uspešnog življenja koja primenjuje u sopstvenom životu. Zahvaljujući urođenoj veštini komunikacije i nesvakidašnjoj hrabrosti da podeli svoju intimu sa drugima, neguje sposobnost da lako, upečatljivo i uverljivo prenese svoja iskustva i pomogne da polaznici na relaksirajući i zabavan način usvoje znanja i veštine potrebne za svesniju komunikaciju, posebno na javnim nastupima.

Danica Cvetković je KRI sertifikovani učitelj Kundalini joge (Kundalini Research Institute, USA), završila je KRI Teacher Treaning u Rishikeshu, u Indiji, kod jedne od najvećih učitelja Kundalini joge današnjice, Gurmukh Kaur Khalsa (Golden Bridge Yoga, Los Angeles). Završila je dva modula drugog nivoa i jedan modul trećeg nivoa obuke za KY učitelja tokom poslednje dve godine isto u Indiji. Radila kao pomoćnik učiteljice Gurmukh, na kursu za učitelje Kundalini joge u Rusiji i u Indiji u učiteljskom timu.

O programu, radionicama i predavanjima na festivalu Love & Spirit možete se infromisati na sajtovima
www.love-and-spirit.com