LOVE & LIGHT Kundalini yoga retreat

LOVE & LIGHT Kundalini yoga retreat - 19 jun 2022

Dragi jogini,
Pozivam vas na jednodnevnu radionicu Kundalini joge u dane Letnjeg solsticija, najdužeg dana u godini.
Mi ćemo ga slaviti u nedelju 19. juna u prirodi, na Avali u prelepom prostoru Avalačala. Sunce u te dane dostiže najvišu tačku na nebu. To su posebni dani ispunjeni energijom i snagom Sunca i prirode. Jogi Bhajan je govorio da je u dane letnjeg solsticija energija Zemlje na vrhuncu a i naša energija takodje. Ako mi tih dana posvetimo svoje vreme radu na sebi i svojoj energiji, to će nam doneti višestruke benefite. Jogi Bhajan je govorio da tih dana trebamo raditi meditacije, očistiti telo, um i uzvisiti duh. Letnji solsticij je posebno vreme u astronomiji kada je povišena jasnost svesnosti i vidjenje detalja našeg života, koji nas blokiraju da idemo napred.
Dodjite da zajedno radimo Kundalini joga krije i meditacije koje vam mogu pomoći da osetite svoju svetlost, da probudite ljubav, da probudite vašu Kundalini energiju i da krenete punim srcem napred.

Program celodnevnog seminara
10-13 h - Kundalini joga krije, meditacije, gong kupka
13-15h - veganski ručak, odmor na travi u dvorištu ili šetnja
15-18h - Kundalini joga krije, meditacije, džapa za prosperitet (ponavljanje mantre), gong kupka
Seminar će održati Danica Cvetković, prvi KRI sertifikovani učitelj Kundalini joge u Srbiji. Završila je sva tri nivoa KRI Teacher Treaninga u Rishikeshu, u Indiji, kod jedne od najvećih učitelja Kundalini joge današnjice,Gurmukh Kaur Khalsa (Golden Bridge Yoga, Los Angeles). Učesnik je brojnih seminara Kundalini joge u Moskvi, Francuskoj, Italiji i Indiji tokom poslednjih godina kod Gurmukh i Gurushabada, Maye Fiennes,Guru Deva ( Sat Nam Rasayan), Guru Dharama....Asistent na Teacher Traininzimq Kundalini joge Gurmukh Kaur u Rusiji i Indiji. Zavrsila je za Reiki Usui/Karuna/Tibetanski ucitelja u Indiji, u podnožju Himalaja, kod velike Maa Gyaan, kundalini reiki master ( zavrsila u Rusiji), prošla obuku za Sat Nam Rasayan tehniku isceljenja kod velikog učitelja Guru Deva u Perudji, Italija…. Organizator prvih Kundalini joga seminara u Srbiji, prvih TT učiteljskih treninga drugog nivoa sa velikom Gurmukh na medjunarodnom nivou…. Kundalini numerolog.
Diplomirani mašinski inženjer, udata, majka dvoje dece.
Gongove svraju Danica i Dejan Cvetkovic, učitelji Kundalini joge i majstori gonga
Sviraćemo vam na Paiste najkvalitetnijim gongovima na svetu, na simfonijskom i na gongu Sunce.
Gong Sunce je planetarni gong koji sadrži vibraciju Sunca.
Slavićemo Sunce, Svetlost i Ljubav❤️

Broj učesnika je ograničen.

Organizator- Danica Cvetkovic
Cena seminara - 55 eura
Za ostale informacije obratite se Danici Cvetkovic
Telefon 064 316 6654
Ili pisite na danicacvetkovic7@gmail.com
Facebook event

Gradski autobus polazi sa Trošarine br.408 ; Lastin autobus 470, 474, 451, 450, 491, svi autobusi prolaze pored stanice KOVIONA gde treba sići i nastaviti peške nadole levo gde ima znakova koji vode do Avalačala centra.