Danica Cvetković o kundalini jogi u emisiji Biljana sa vama

Princip delovanja Kundalini joge se zasniva na sinhronom radu sa čakrama i aurom, kao osmom čakrom. Stimuliše protok energije u organizmu. Princip je vrlo jednostavan - ili vi upravljate vašom energijom ili ona vama.
Svakog ponedeljka možete pročitati članak o kundalini jogi na internet portalu sito i rešeto

Seminar kundalini joge u junu 2015 sa velikom Gurmukh u Beogradu. Intervju Nine Martinović i Gurushabada, Gurmukhinog supruga i suvlasnika Golden Bridge Yoga centra u Americi goldenbridgeyoga.com

Seminar Danice Cvetković u Vrdniku. Odgovori na pitanja o kundalini jogi

Danica Cvetković o kundalini jogi na TV Art

O kundalini jogi na RTS-u

 

Radionica Kundalini joge na temu "Veština komunikacije"

Moja Indija, tvoja Indija, u svakom od nas ima malo Indije. Neko je se plaši, neko je obožava. Indija je zemlja kontrasta. Čudesna, neverovatna, nerazumljiva, bajkovita, čarobna Indija. Teško ju je opisati rečima, nju treba osetiti.
Pročitaj više

Fateh Singh is one of the most famous theacher of Sat Nam Rasayan in Europe. He has been holding training sessions and treatments around the world for more than 20 years. He leads the Europan school of Sat Nam Rasayan Guru Deva. In May of 2016 Fateh Singh lead a great workshop in Belgarde. This was an opportunity to try this technique of healing and to do an interview.
Pročitaj više

Ali šta je to kodeks srca? Pravila ponašanja u skladu sa srcem? Da li mi slušamo svoje srce u životu ? Da, postoje ljudi koji slušaju. Retki su, ali postoje. Ali, nažalost, većina i dalje pokušava da živi po pravilima koja im nameće njihov um. Gutaju tone knjiga, gledaju naučne emisije, idu na bezbrojna predavanja, raznorazne inicijacije i sve čekaju da im neko da odgovore, da im kaže šta treba da rade u svom životu.
Pročitaj više

Novinarka Žana Korolija je bila na detox seminaru kundalini joge sa Danicom Cvetković na Staroj Planini i napisala prelep tekst o njenom prvom susretu sa kundalini jogom

Pročitaj više

Razgovor o kundalini jogi sa Danicom Cvetkovic u Sensa magazinu

Pročitaj više

Intervju sa Amanbirom, učiteljem kundalini joge iz Amerike u Sensa magazinu povodom njegovog seminara u Beogradu

Pročitaj više

Intervju sa Amanbirom, učiteljem kundalini joge iz Amerike u RYL

Pročitaj više

Intervju sa Pavelom Žirnovskim o kundalini jogi u časopisu YOGA

Pročitaj više