Prolećna gong puja

PROLEĆNA NOĆ GONGOVA - GONG PUJA!

Zvuk gonga je zvuk samog Univerzuma, taj moćni zvuk može da se poredi sa sviranjem na milion tananih nebeskih struna. Te vibracije nas vode na putovanje unutar sebe, donose nam mir i spokoj, donose nam opuštanje i isceljenje.

Cele noći će vam svirati gong majstori na 16 Paiste gongova Pridružite nam se! NOĆ GONGOVA je iskustvo upoznavanja sa Sobom. To treba doživeti jer fenomenalna iskustva osećanja tih prefinjenih vibracija se rečima jednostavno ne daju opisati.

Gong Puja je jedinstveno sviranje više Gongova (imaćemo 16 Paiste gongova vrhunskog kvaliteta koje za ovu priliku obezbedjuje GONG CENTAR PREMA VAMA ) tokom cele noci i traje sedam i po sati. U meditativnom bdenju pročistićemo svoja fizička i energetska tela ostavljajući sve što nam više nije važno, sve što ometa naš lični rast i slobodu postojanja. Otvorićemo put prema svom unutrašnjem izvoru i spontano meditirati uronjeni u univerzumske vibracije svetih instrumenata.
Svaki učesnik može odrediti i posebnu namenu za sebe ili svog bližnjeg: ozdravljenje, uspeh u radu, učenju, poboljšanje odnosa.. Prema osnivaču Don Conreauxu, Gong Puja je ujedno i svečani ritual, molitva (puja) Uvek je posvećena potrebi mira u svetu, nenasilju i zaštiti zlostavljane dece i trenutnim događanjima koja trebaju našu pažnju i pomoć.

O Gongu:
Gong je jedan od najstarijih instrumenata, prisutan više od pet hiljada godina. U spiritualnim tradicijama Istoka smatraju ga svetim instrumentom jer njegov zvuk odgovara primordijalnom zvuku i isceljujućoj vibraciji OM. Svojom punom rezonantnošću, gong deluje na svim nivoima- fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom. Na ovoj Gong Puji osetićemo vibracije planetarnih Gongova: Sunca, Zemlje, Meseca, Jupitera, Venere, Sedne, Nibiru i Chirona.
Svi ste dobrodošli! Preporučujemo vam ugodnu odeću i da sa sobom donesete prostirku, prekrivač, vreću za spavanje, jastučić i vodu.

Program
21:00-22:30 Kundalini joga ćas- Danica Cvetkovic

23:00- 6:30 GONG PUJA- NOĆ GONGOVA
Program vodi SILVANA LESKOVAR, majstor gonga iz Zagreba. Sviraće vam još 8 gong majstora iz Srbije i Hrvatske.

Cena ulaznice: 3500 dinara

Mesto za Noć Gongova- Gong Puju se rezerviše prijavom na mail danicacvetkovic7@gmail.com
Telefon 064 316 6654 Danica Cvetkovic
Broj mesta je ograničen.

Prisustvo na kundalini jogi nije obavezno i besplatno je za učesnike Puje. Kundalini joga i pevanje mantri vam može pomoći da umirite vaš um i da bolje osetite vibracije gongova

mesto održavanja - Hotel Tulip In Novi Beograd