GONG INTENZIV - ŠKOLA GONGA - 2 i 3 april 2022!

Pozivamo vas na dvodnevni intenzivni seminar obuke sviranja gonga koji će biti održan 2 i 3 aprila 2022. godine u hotelu Tulpi Inn Putnik , Palmira Toljatija br 9, Novi Beograd

U ovoj jedinstvenoj školi Gonga u Srbiji ćete imati mogućnost da upoznate, osetite i naučite da svirate taj sveti instrument GONG.

Imaćemo 25 gongova i svako od vas će stvarno naučiti da svira gong. Za sviranje Gonga nije potrebno muzičko predznanje, već odgovarajući pristup i pre svega poštovanje prema tom drevnom instrumentu, koji proizvodi zvuk Univerzuma. Dočarajte sami sebi iskustvo Univerzuma!

Yogi Bhajan je govorio da nijedan um ne moze da izdrži duže od minuta kada sluša Gong, um se smiruje, misli odlaze, a vaša duša se stapa sa Univerzumom.Gong vas direktno uvodi u svet meditacije, a njegove vibracije balansiraju ćelije vašeg tela .

Savladavanjem osnovnih tehnika sviranja moći ćete pre svega svirati za sebe i otkriti novi put svog duhovnog razvoja, a zatim ćete i drugima moći da pružite božanstveno iskustvo svih dobrobiti ovog instrumenta.

U ovu drugu po redu u Srbiji školu Gonga osim početnika mogu doći i ljudi koji već imaju iskustva i žele da unaprede svoja znanja.

Gong intenziv je dvodnevna edukacija u trajanju od 16 nastavnih sati. U praktičnom delu polaznici će imati priliku da uče i vežbaju sviranje na gongovima različitih tradicija sa posebnim akcentom na sviranje planetarnih i tradicionalnih kineskih gongova kao i da učestvuju u izvodjenju gong kupke.Teorijski deo edukacije pokriva istorijski značaj, poreklo sviranja gonga i njegovo značenje danas, vrste gongova, pristup, način i osećaj slušanja gonga, etiku svirača gongova.Izvešćemo zajedno i gong kupku.

Retke su škole u svetu koje imaju mogućnost da obezbede 25 gongova za obuku . Naučićete pravilan pristup Gongu, imaćete priliku da učite i vežbate osnovne tehnike na Gongovima različitih tradicija, s posebnim naglaskom na Paiste planetarne i tradicionalne kineske Gongove vrhunskog kvaliteta.

Gong Centar Prema Vama iz Zagreba je jedinstven u našem regionu po svojoj kolekciji koja trenutno sadrži 30 gongova. Gongova – Paiste planetarne Gongove, Wind, Chau, Bao, nepalski Gong, najbolje i najcenjenije u celom svetu…

Broj učesnika je ograničen.

Učitelj Gonga - Silvana Leskovar i Mirjana Maksimović
Organizator- Danica Cvetkovic
Cena 280 eura
Za ostale informacije obratite se Danici Cvetkovic
Telefon 064 316 6654
Ili pisite na danicacvetkovic7@gmail.com

Učesnici dobijaju sertifikat međunarodno priznate Gong Akademije Prema Vama

Učitelj gonga - Silvana Leskovar
Gong akademija - Gong centar – Prema Vama
http://premavama.com/
Silvana Leskovar iz Zagreba će voditi ovu edukaciju Gonga u Beogradu. Silvana je zvukoterapeut, sertifikovana učiteljica Peter Hess zvučne masaže i Gong terapije prema metodi Don Conreauxa, Petera Hessa Sheile Whittaker i Elisabeth Dierlich, KRI sertifikovana ućiteljica Kundalini Yoge prema učenju Yogi Bhajana i učiteljica Gong Yoge (primena Gonga u yogi), prema učenju Yogi Bhajana i Mehtab Bentona. Osnivač gong centra PREMA VAMA i ovlašćeni zastupnik Paiste firme koja proizvodi dokazano najbolje gongove u svetu. U Zagrebu drži Peter Hess Akademiju – u sklopu Peter Hesse Instituta iz Nemačke, u kojoj vodi ovlaštenu edukaciju za profesionalnu i terapijsku primeenu zvuka tibetanskih zvučnih činija i Gongova..
O gongovima je učila kod pionira zvukoterapije, velikih učitelja iz celog sveta: Don Conreaux (SAD), Mehtab Benton (SAD), Sheila Whitaker (V.B.), Peter Hess (Njemačka), Elisabeth Dierlich, (Švicarska), Jonathan Goldman (SAD), John Beaulieu (SAD) itd.
U Zagrebu je 2012.godine otvorila Peter Hess Akademiju – predstavništvo Peter Hess Instituta iz Nemačke, gde vodi edukaciju za profesionalnu i terapijsku primenu zvuka zvučnih činija i Gongova.
U Centru Prema Vama u Zagrebu i drugim gradovima, održava zvučne kupke i radionice na temu primene zvuka prirodnih instrumenata i zvukoterapije.
Članstva: Sound Healers Association, SAD, Europaischen FachVerband Klang- Massage –Therapie”, Njemačka, Sound Healing Assotiation, V. Britanija.

Učitelj gonga - Mirjana Maksimović
Mirjana Maksimović, nastavnik predškolskog vaspitanja I obrazovanja,
Ekspert u primeni zvuka u radu sa decom, ovlašteni edukator Peter Hess zvučnih metoda.
Godine 2012. osniva Gong Centar Prema Vama i
Peter hesse Hrvatska Adria Grupa u sklopu Peter Hess Instituta iz Nemačke u kojoj vodi ovlaštenu edukaciju za profesionalnu I terapijsku primenu zvuka tibetanskih zvučnih činija igongova.
Kontinuirano se edukuje I usavršava na Peter Hess Institutu u programu zvukoterapije.
Filozofski fakultet u Banjaluka 1988
Peter Hess Institut, Nemačka, 2007
Santa Ratna Shakya, Nepal, 2008
Gong terapija – Mehtab Benton – Velika Britanija, 2015
Klik program - primena zvučnih činija u radu sa decom Peter Hess Institut Nemačka ,2015
Osnovno poverenje - Peter Hess Institut Njemača, 2015
Gong terapija – Marija Schmidt Fieber- Peter Hess Institut Nemačka, 2018
Fascijalana Zvučna masaža- Peter Hess® Institut Nemačka 2018
Individualna zvučna masaža - Peter Hess® Institut Nemačka, 2019
Primena zvučni činija u Neurologija I Psihosomatici Peter Hess Institut Nemačka 2013
Član "Europaischen FachVerband Klang- Massage -Therapie"