Kurs za učitelje kundalini joge u Indiji sa Gurmukh od 22/10/2016-28/10/2016

"Tišina govori najplemenitijim jezikom. Nauči jezik tišine jer on će ti pružiti bezbrižnost i vedrinu. Neka svaki delic vaseg tela nauci jezik tišine. "
Yogi Bhajan
Na ovom modulu obuke ćete
- povecati svoju svesnost nivoa uma
- razumeti i iskusiti opit negativnih i pozitivnih snaga uma
- osetiti kako radi vas neutralni um
- koristeci snagu neutralnog, meditativnog uma kao vašeg vodica možete dostici krajnju slobodu da izaberete sta zelite da osecate, sta zelite da kreirate u vasoj realnosti
- promeniti frekvenciju svog uma i pripremiti se za promene koje Epoha Vodolije donosi.
Postacete svesni kako um kreira svet oko vas. I sto dublje uranjate i upoznajete Pozitivni i Negativni Um, osvojicete lakse svoj Neutralni Meditativni Um. Vasa komunikacija ce postati jasnija, vaše veze ce postati kbmvalutetnije i dublje i vaše srce ce biti otvorenije.

Drugi nivo Teacher Traininga za ucitelje kundalini joge. TT drugog nivoa se sastoji od pet modula od po 6 dana intenzivnog rada na sebi i preporuka je da prolazi jedan modul godisnje. Mogu da ga pohadjaju svi koji zele, s tim da se sertifikat dobija po zavrsenom TT prvog nivoa.
Imamo povoljnu cenu jer idemo zajedno sa ruskom grupom.
Za sve detaljnije informacije obratite se koordinatoru grupe sa nasih prostora Danici Cvetkovic, na mail danicacvetkovic7@gmail.com, ili u inbox ili na tel 064-316-6654