Kurs za učitelje kundalini joge u Indiji sa Gurmukh od 24/09/2016-19/10/2016

Otkrijte svoje potencijale

Ovaj KRI (Kundalini Research Institite) učiteljski kurs kundalini joge po učenju Yogi Bhajana je za
- sve ljude koji vole i rade kundalini jogu
- sve koji vole i rade bilo koju vrstu joge
- instruktore joge
- za sve ljude koji žele da prodube svoja jogička znanja i iskustva

Ponovo napišite svoju sudbinu

Naučite drevna sakralna znanja kundalini joge. Upoznajte bolje sebe. Suočite se sa svojim umišljenim granicama.

Dotaknite svoju dušu. Budite jedno sa svojom višom i jasnom svesnosti. Dobijte znanja i samopouzdanje da gradite srećan i kreativan život.

Trening za učitelje kundalini joge - I nivo od 24 septembra do 19 oktobra 2016 u Rishikeshu u Indiji sa velikom Gurmukh
Specijalna cena za ucenike iz našeg regiona, ograniceni broj mesta po toj ceni.
Zamislite kako ćete se osecati posle meditacija u ranu zoru i celih 25 intenzivnih punih dana kundalini joge sa velikim uciteljima. Osetite na svojoj kozi toplinu indijskog jesenjeg sunca i hladnu svezinu svete reke Gang. Zamislite sebe na vecernjim ceremonijama paljenja vatri uz pevanje i sviranje mladih monaha na obali moćne reke Gang. Zamislite vaše lice ispunjeno harmonijom i spokojem. Krenite na putovanje u podnožje Himalaja ka prosvetljenom Masteru, dajte sebi šansu za susret sa Sobom u carobnoj Indiji. Bicete u grupi istomisljenika, kundalini jogina iz celog sveta, dobicete prijatelje iz svakog kutka zemljine kugle. Zamislite jos i šoping u bucnim indijskim ulicicsma, šarenilo indijskih sarija,bezbroj statua Bogova od metala i sandalovine, etericnih ulja, ajurveda krema, mirisnih štapića...... Zvuci kao odmor iz maste))))
A ustvari sve to u sklopu intenzivne profesionalne obuke za učitelje kundalini joge I nivoa sa Gurmukh i ekipom ucitelja Golden Bridge Yoga centra u Indiji.
Spojite prijatno sa korisnim!!Duhovno sa materijalnim! Završite profesionalnu obuku za ucitelja kundalini joge u Indiji!
Sta znaci I nivo uciteljskog treninga?
Prvi nivo programs obuke KRI ( Kndalini Research Institute) Ucitelj Epohe Vodolije je profesionalni sertifikovani program kundalini joge po ucenju Yogi Bhajana u trajanju od 220 casova koji se sastoji od teorije, prakse i osnovnih navika koje su neophodne uciteljima kundalini joge.
Sta ulazi u program obuke?
Proći ćete 180 sati obuke u grupi i imacete jos 40 sati samostalnog rada koji se sastoji od 40
- dnevne meditacije, prakse sluzenja ( karma joga ili seva) i obavezno ucestvovanje na jednoj Yoga Beloj Tantri. Ucesnici ovog treninga posle zavrsene obuke i domaćih zadataka dobijaju KRI sertifikat instruktora kundalini joge u tradiciji Yogi Bhajana i uclanjuju se u Joga Alijansu registrovanih ucitelja joge
Program obuke je sledeci
- Krija i meditacija- Osnove kundalini joge . Teorija i praksa.
- Humanologija i filozofija. Stil života ucitelja kundalini joge. Istorija, filozofija, tradicija kundalini joge, kao i tehnologija , primena u isceljivanju i u svakodnevnom životu , način ishrane i komunikacije sa drugim ljudima.

• Anatomija i fiziologija , osnove jogicke i funkcionalne anatomije. Osnove anatomije, nervnog, imunog, respiratornog, endokrinog, skeletnog i sistema za varenje kao i delovanje kundalini joge na njihov rad. Jogicke anatomija sistema organizma : cakre, nadiji, prana, nadi energetski kanali, deset jogickih tela po kundalinijogi
- svesnost ucitelja, osobine i zivotne vrednosti ljudi koji su deo Zlatnog lancica. Navike i praksa koje vam pomazu da postanete efektivni instruktor joge, prakticni planovi za učitelje pocetnike, pojam etickih principa , pomoć u razvoju programa casova. Uloga ucitelja u predlogu uspesne joga prakse.
- Dodir Mastera - razvijanje veze sa Masterom. Vi možete osetiti vezu sa Yogi Bhajanom uz pomoć video casova.
• praktikum. Obuka od prvog dana. Bogato kundalini joga iskustvo, rad pod budnim okom KRI kundalini joga ucitelja, polaganje ispita praktičnog dela ( iz dva dela - krija i meditacija) i pismeni deo ispita, dobijanje ocena

•Sta ulazi u program?

Teme su sledeće:
-Epoha Vodolije i budjenje svesnosti
- ucitelj epohe vodolije
-kratka istorija i filozofija joge
- zvuk i mantre
- disanje, pranajama, krije kundalini joge
- asane, mudre, bande
• Meditacije sa mantrama i bez mantri
• Rekaksacija
• Deset tela svesnisti
• cakre, prana
- jogicke anatomija i filozofija
• Jogicki način života
• Оdgovornost ucitelja
• Sadhana
• Кundalini joga i sikhske dharma

Sta ja dobijam posle prodjene obuke prvog nivoa?
Prvi nivo je bazni kurs za instruktore posle koga ćete dobiti osnovna znanja i iskustva da pocnete da radite kao instruktor kundalini joge. Vi ćete:
- ovladati novim znanjima - krije, pranajame, asane, meditacije i osnove drzanja casova
• Naucicete da primenjujete nova znanja u vašem životu
• napravicete ogroman skok u licnom duhovnom rastu
• dobicete medjunarodni priznat sertifikat sa zlatnim pecatom
- dobicete mogućnost da postanete profesionalni član Federacije Ucitelja Kundalini joge i član svetske organizacije ucitelja
• možete da se razvijate i rastete u dalje i da produzite drugi nivo obuke

Gde možete da prodjete obuku?
Prodjite kroz duboko transformaciono iskustvo kundalini joga prakse, otvorite vaše srce. Neka Undija postane jedan od vaših ucitelja!
Budote član nove grupe ucitelja u Indiji od 24 septembra do 19 oktobra pod rukovodstvom velike Gurmukh!

Koliko košta obuka?
Saznajte uslove za grupu iz našeg regiona , napišite koordinatoru grupe ili pismo na mail danicacvetkovic7@gmail.com , napišite u inbox Danica Cvetkovic ili pozovite na tel +381 64 316 6654

Ovaj kurs za učitelje kundalini joge vodi velika Gurmukh zajedno sa svojim suprugom Gurushabadom. Obično dolaze i veliki učitelji kundalini joge i drže neka od predavanja, često je to Guru Dev ( Sat Nam Rasayan- Art of healing) , Guru Dharam (Kundalini Medicine)...

Za rane uplate imamo specijalnu cenu koja inače važi samo za rusku grupu.
Kurs pocinje 24 septembra i traje tri nedelje - do 19 oktobra
Za detaljne informacije pozovite
Danica Cvetkovic 064-316-6654