Životni ciklusi - modul II nivoa Kurs za učitelje Kundalini Joge

Životni ciklusi -Seminar kundalini joge sa Gurmukh - TT 2 level 30 oktobar - 4 novembar 2018, Srbija, Fruška Gora

Dodjite i zakoračite na sledeću etapu rada na sebi - etapu Transformacije!
Ovaj seminar će produbiti vaše shvatanje životnih ciklusa i vaših odnosa sa sopstvenim navikama. Seminar Životni ciklusi će vam otkriti svrhu vaše Duše kroz svaki stadijum vašeg života. Uzdignite sebe, oslobodite se od starih obrazaca ! Od najboljih svetskih učitelja Kundalini joge Gurmukh i Gurushabada ćete dobiti instrumente kako da najbolje iskoristite tu životnu fazu u kojoj se baš sada nalazite. Razvijte svoju sposobnost da delujete sa potpunom svesnošću, intuicijom i saosećanjem.
Zamislite kako bi bilo kada bi apsolutno svaki vaš dan bio ispunjen pravim smislom i punom snagom!
Onda ćete razumeti u potpunosti ko ste vi, odakle i zašto ste došli.
Ljudski intelekt se menja na svakih sedam godina i to je takav program u našem mozgu koji mi ne možemo promeniti ali možemo shvatiti. Sa svakih jedanaest godina se menja intelekt, sa svakih osamnaest godina se menja energija.
Ali u svakom trenutku našeg vremena postoji skriveni moćni potencijal u nama koji nam daje izbor. Suština ovog seminara je Transformacija a cilj je da svako od nas na dubokom suptilnom nivou spozna svoju svrhu . Seminar je osmišljen tako da vi možete napraviti svoj energetski kompas - sposobnost razumevanja sebe u svakom trenutku vašeg života. Naičićete kako da radite sa svojim energetskim poljem, kako da ga osetite i formirate u životnom ciklusu u kome se vi trenutno nalazite.
Pridružite nam se i zajedno ćemo stvoriti jako energetsko polje koje će raširiti energetske mogućnosti svakog od nas i otvoriće nam dostup ka dubokoj mudrosti drevne tehnologije Kundalini joge.
Seminar će se održati na Fruškoj Gori u srcu Nacionalnog parka u hotelu Ceptor Andrevlje.
Cena za rane uplate do 30og juna - 980 eura. U cenu je uključen šestodnevni smeštaj u dvokrevetnim sobama, pun pansion (vegetarijanski) i seminar
Cena do 30-og septembra -1080 eura
Cena posle 30-og septembra -1180 eura
Ovaj seminar je jedan od modula Kursa za učitelje Kundalini joge drugog nivoa Kundalini Research Instituta.
Ovaj seminar jeste namenjen učiteljima Kundalini joge ali može učestvovati svako ko je spreman da radi na sebi.
Prijave i informacije na e-mail : danicacvetkovic7@gmail.com
Mesto održavanja http://ceptor-andrevlje.rs/