Krija za razvijanje intuicije

Ova krija vam omogućava da razvijete vašu mogućnost vidjenja preko intuicije.
Intuicija i molitva su neraskidivo povezane . Kada se mi molimo onda predajemo Univerzumu našu molbu ili zahvalnost za ono što imamo. Kada smo intuitivni, onda dobijamo poruke od Univerzuma kroz znake kao odgovor na naše molitve i što je najvažnije umemo da ih raspoznamo i prihvatimo. Molitvu i intuiciju možemo da posmatramo kao dve strane medalje. Da bismo bili uspešni u životu potrebno nam je i jedno i drugo. Pomoću molitve mi tražimo, pomoću intuicije dobijamo. Intuicija je naše šesto čulo koje nam pomaže da se nadjemo u nužno vreme na nužnom mestu, radeći nužni posao. Pomoću intuicije mi razumemo šta je istina u smislu koji prevazilazi naših pet čula. Razvijte vašu intuiciju, pošaljite molitvu Univerzumu i čitajte znake.

_DSC2404_Kriya1000

Sedite u turski sed, stavite ruke u molitveni položaj i recite tri puta mantru Ong Namo Guru Dev Namo.
1.Ispravite ledja. Savijte levu ruku u laktu, dlan okrenut nadole u nivou srčanog centra. Ispružite desnu ruku pravo napred, a onda je podignite do ugla od 60 stepeni. Dlan je okrenut nadole. Zatvorite oči i dišite lagano ( pokušajte da dišete na sledeći način udah-zadržavanje-izdah isti vremenski period, vremenom možete da dodjete do - udah 20 sekundi, zadržavanje 20 sekundi, izdah 20 sekundi). Osetite Božansko prisustvo oko vas. Ostanite u pozi 11 minuta. Zatim udahnite duboko, zadržite disanje koliko možete, popravite pozu i izdahnite. Ponovite još dva puta. Opustite se. Možete da protresete ruke par puta i da raspodelite energiju. Ova vežba se radi sa disanjem koje se zove Disanje jedan minut ( One Minute Breath) i ona nas povezuje sa srčanim centrom, sa našim oreolom ( the Arcline) i sa našom projekcijom. Osetite vaše magnetno polje, vašu auru dok meditirate. Budite u vašem otvorenom, senzitivnom i neograničenom polju.

_DSC2408_Kriya_1000

2. Ispružite ruke pravo napred, spojte dlanove kao za molitveni položaj. Palčevi se dodiruju i usmereni su nagore. Zatvorite oči i zviždite neku pesmu po vašem izboru. 7 minuta. Ova vežba deluje na paraštitnu žlezdu i vi možete osetiti blagi pritisak u vratu. U ovoj vežbi vaša šesta čakra je stimulisana zvukom koji vi proizvodite, vašim zviždanjem. Taj zvuk vas relaksira i otvara. Mudra uveličava vašu neutralnost. (Kada su ruke u molitvenom položaju onda balansiramo levu i desnu hemisferu mozga).

_DSC2411_Kriya_1000

3. Napravite lotos mudru u nivou vaših očiju. Dodiruju se spoljašnje strane dlanova svi prsti su malo razdvojeni i gledaju nagore ( kao da ste napravili lotosov cvet). Celo telo je opušteno samo držite lotos mudru u nivou vaših očiju. Oči su zatvorene. 3 minuta. Treća vežba je vaša tačka oslonca. Vi kreirate polarnost izmedju vaših fiksiranih šaka, prsti su kao antene a sve ostale ćelije tela se odmaraju. Vi primate informacije i intuiciju od znanog i neznanog, od Univerzuma.

_DSC2414_Kriya_1000

4. Onda udahnite duboko, prepletite sve prste u nivou srčanog centra i stegnite najjače što možete. Izdahnite. Ponovite još dva puta. Onda se opustite, porazgovarajte sa nekim, „ prizemljite se“, još nekoliko minuta.
I sklopite ruke u molitveni položaj i recite Sat Nam.
SAT NAM!